Ha egy hatékony és modern autós tartót keresel, a Cafago egy csábító ajánlattal jelentkezik: a dodocool vezeték nélküli autós tartó, amely ideális megoldás az állandóan úton lévők számára. Eredetileg 61,48 USD-ért kínálták, most viszont csupán 10,20 USD-ért (~3700 Ft) szerezhető be, ÁFA-val együtt.

Dodocool autós tartó gyorstöltéssel, csupán ~3700 Ft-ért
Dodocool autós tartó gyorstöltéssel, csupán ~3700 Ft-ért

Ez az autós tartó nemcsak biztonságosan rögzíti a mobilkészüléked, de lehetőséget ad a gyors, vezeték nélküli töltésre is. Kompatibilis a legtöbb, Qi vezeték nélküli töltést támogató eszközzel, beleértve az iPhone X, 8 Plus és Samsung Galaxy S9 és Note8 készülékeket. Két töltési módot kínál: standard és gyors, utóbbi akár 50 perccel is rövidítheti a teljes töltési időt.

A csomag tartalmaz két légbeömlőre rögzíthető konzolt és egy szívókorongos tartót, így rugalmasan felszerelhető az autó műszerfalára vagy szélvédőjére. A szállítás ingyenes, közvetlenül Kínából érkezik, és a termék alacsony értéke miatt nem keletkeznek vámtételek. A becsült szállítási idő Magyarországra 11-18 munkanap. Megrendelhető innen.