A Cafago jelenlegi kínálatában egy izgalmas okosórára bukkantunk, a DM50 modellre, amely nem csak sportos dizájnjával, hanem funkcióival is felhívja magára a figyelmet. Az óra AMOLED kijelzője, IP68-as tanúsítványa és most elérhető 71%-os kedvezménye vonzó ajánlattá teszi.

A DM50 AMOLED kijelzője 1,43 hüvelykes, HD felbontású és természetesen érintőképernyős. Az óra Bluetooth-on keresztül támogatja a hívásokat, és kompatibilis Android és iOS eszközökkel is. A 400 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően akár 12 napos üzemidőre, vagy készenléti módban legfeljebb 35 napos működésre is számíthatunk.

DM50 okosóra AMOLED kijelzővel és IP68-as tanúsítvánnyal, most olcsóbban

Az órához a FitCloudPro alkalmazást kell letölteni, amely angol nyelven érhető el. Az IP68-as tanúsítvány biztosítja a víz- és porállóságot, így nyugodtan viselhetjük sportolás közben is. Emellett számos különböző óralap, fizikai gombok és több sportmód is rendelkezésünkre áll.

A DM50 most a Cafago-n 71%-os kedvezménnyel, mindössze 24,69 eurós áron kapható (kb. 9800 Ft). A szállítás ingyenes és 7-15 napot vesz igénybe.