A Samsung Galaxy Z Flip6 hivatalos bemutatója közeleg, július 10-én mutatják be az új készüléket. Az új összehajtható telefon nemcsak hardveres újításokkal, hanem érdekes AI funkciókkal is rendelkezik. Különösen a külső kijelző lehet hasznos a valós idejű fordítások során.

Galaxy Z Flip6: AI funkciók és valós idejű fordítás a külső kijelzőn

Az “Interpreter Mode” nevű funkció révén a felhasználók könnyedén beszélgethetnek más nyelvet beszélő személyekkel, mivel az AI valós időben fordítja a beszélgetést. A Galaxy Z Flip6 külső kijelzője megjeleníti ezeket a fordításokat, így a kommunikáció gördülékenyebbé válik. Ez a funkció a Galaxy Z Fold6 modellben is elérhető lesz, amely szintén nagy külső kijelzővel rendelkezik.

Ez a funkció a Galaxy Z Fold6 modellben is elérhető lesz, amely szintén nagy külső kijelzővel rendelkezi

A Google már bemutatta hasonló funkcióját a Pixel Fold esetében, és úgy tűnik, hogy a Samsung is felismerte ennek a lehetőségnek a jelentőségét, különösen utazás közben vagy idegen nyelveket beszélő emberekkel való találkozások során. Az “Interpreter Mode” kizárólag a Flex Mode-ban működik, így a készüléket ennek megfelelően kell tartani.

A Samsung számos más AI funkciót is készül bemutatni az új összehajtható készülékeiben, amelyeket a hivatalos bemutatón ismerhetünk meg részletesen.