A Logitech G, a Logitech márka részeként, bejelentette legújabb fejlesztését: a G Pro X 2 Lightspeed vezeték nélküli fülhallgatókat. Ezek a fülhallgatók, melyeket eSports profik közreműködésével fejlesztettek ki és teszteltek, különösen versenyjátékosok számára készültek.

Komfort és minőség egyben: bemutatkozik a Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED fülhallgató

A Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED a forradalmi PRO-G GRAPHENE lapkával érkezik, ami tökéletes választás versenyjátékhoz. A Logitech a terméket úgy alkotta meg, hogy az teljes mértékben kielégítse az eSport profik és a játékrajongók igényeit. A grafén használatával hosszan tartó használatra is ellenálló audiolapkákat hoztak létre, mindeközben kisebb méretekkel és nagyobb kényelemmel.

A hangzás kiváló minőségű, a torzulás pedig rendkívül alacsony, biztosítva a felhasználók számára a versenyeken szükséges teljesítményt. Az eSport világában a hangtisztaság és az hatékony kommunikáció létfontosságú a győzelemhez. Például a PUBG játékban a lépések hallása kulcsfontosságú. Az effektív csapatkommunikáció pedig MOBA játékokban és lövöldözős játékokban elengedhetetlen.

Az új PRO-G audiolapka 50 mm-es grafén membránt és szabadalmaztatott aktív perifériás felfüggesztési technológiát alkalmaz. Az előző fülhallgatógenerációhoz képest ez az új modell jobb csatlakozási lehetőségeket kínál. Bluetooth támogatással, 3,5 mm-es csatlakozóval, valamint a LIGHTSPEED technológiával magas színvonalú vezeték nélküli kapcsolatot biztosít.

A fülhallgatók hatótávolsága 30 méter, az akkumulátor élettartama pedig akár 50 óra is lehet. Az alumínium keret, a forgatható pántok, a 6 mm-es kardioid mikrofon leválasztható karral és a DTS Headphone: X 2.0 surround hangzás mind hozzájárulnak a kiváló használói élményhez. A Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED vezeték nélküli fülhallgatók már ma elérhetőek a LogitechG.com oldalon, ahol a javasolt ár körülbelül 100 200 forint.