A Motorola Edge 50 sorozata újabb taggal bővül, amint az a legfrissebb információkból kiderül. A sorozat zászlóshajója, a Motorola Edge 50 Pro már korábban is felkerült a hírekbe, amelynek indiai bemutatóját április 3-ra teszik. Most azonban egy új modell, az Edge 50 Fusion került a figyelem középpontjába, amelyről Evan Blass, az ismert tippelő osztott meg információkat.

A Motorola Edge 50 Fusion, kódnevén Cusco, egy Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 lapkát kap, ami 256 GB tárhellyel párosul. Ezt a lapkát már több készülékben is megtalálhatjuk, többek között a realme 12 Pro, a Honor Magic6 Lite 5G és a Moto G Stylus 5G 2023 modellekben is.

A készülék további jellemzői között szerepel egy 6,7 hüvelykes P-OLED kijelző, egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor 68W-os töltéssel, IP68-as tanúsítvány, valamint egy 50 MP-es főkamera és egy 32 MP-es előlapi kamera. A telefon Gorilla Glass 5 védelemmel érkezik, és három színváltozatban lesz elérhető: rózsaszín, bőrhatású kék és kék-zöld.

Érdemes megjegyezni, hogy az Edge 40 sorozatban nem volt Fusion modell, míg az Edge 30 sorozatban igen. Az Edge 30 Fusion modell egy előző generációs zászlóshajó lapkával és játékra optimalizált specifikációkkal, mint például 144 Hz-es képernyő, 8K-s videófelvétel, 68W-os töltés és fejlett hűtési rendszer, keltette fel az érdeklődést.