Tavaly a Xiaomi leváltotta a MIUI-t a HyperOS-szal. Ez az új Android-felület jelentős fejlesztéseket hozott, és a vállalat termékeinek jobbá válását jelezte. Most, egy évvel az interfész debütálása után, a Xiaomi újabb fontos frissítést készül bemutatni. Mit tudunk a HyperOS 2.0-ról?

Kiszivárgott információk és új funkciók

A XiaomiTime jelentései szerint a HyperOS 2.0-ról szóló kódsorok jelentek meg bizonyos fájlokban. Bár a szivárgás meglehetősen homályos, a frissítés „osbigversion” néven szerepel. Ez a név az évek óta készülő fontos frissítéseket jelzi.

Új funkciók a HyperOS 2.0-ban: MI és továbbfejlesztett vezérlőközpont

A HyperOS 2.0 hamarosan béta verzióban érkezhet, mivel az Android 15 bemutatása közeleg. Az új verzió a testreszabhatóságra és sebességre összpontosít, hasonlóan az első verzióhoz. Új, folyékonyabb animációk, Super Wallpapers és az Advanced Texture 2.0 technológia mellett egy átdolgozott Vezérlőközpont is várható.

Teljesítmény és mesterséges intelligencia

Az optimális teljesítmény érdekében a HyperMind 2.0 technológia kerül bevezetésre, amely az MI-re épül. Ez a technológia segít az eszközöknek egyensúlyt teremteni az akkumulátor-élettartam és a teljesítmény között. Az MI segítségével próbálja megérteni és megtanulni a felhasználó viselkedését ennek elérése érdekében. Ezen kívül a Kamera alkalmazás felhasználói felülete is enyhén módosulhat.

További részletek egyelőre nem ismertek, de a Google augusztusban mutatja be az Android 15-öt. Ez azt jelenti, hogy a Xiaomi hamarosan utána mutathatja be a HyperOS 2.0-t is.