Az IFA 2023 eseményei javában zajlanak, és Honor márkánál ma reggel komoly bemutatót tartottak. Megismerhettük a Honor V Purse nevű koncepciót, ami egy olyan összecsukható retikültelefon, amit a hölgyek táskaként is hordhatnak. Természetesen több kép is készült a készülékről, hogy részletesebben is megvizsgálhassuk azt.

A Honor V Purse: Összecsukható okostelefon és női táska egyben
A Honor V Purse: Összecsukható okostelefon és női táska egyben

Első ránézésre a Honor V Purse nem tűnik különbözőnek a hagyományos, kifelé nyíló összecsukható telefonoktól, de egy divatos pluszt is hozzáfűz. A telefon fizikai dizájnelemekkel, például cserélhető pántokkal van felszerelve.

Az igazi újítás azonban az, hogy ezek a pántok interaktívan, a telefon mozgásával együtt, bizonyos divatos elemeket is megjelenítenek és mozgatnak az Always on Display-en. A különleges dizájnt Burberry dizájnigazgatója, Bram Van Diepen és a kínai művész, Esparza Yunue, hozták létre.

Az igazi újítás azonban az, hogy ezek a pántok interaktívan, a telefon mozgásával együtt, bizonyos divatos elemeket is megjelenítenek és mozgatnak az Always on Display-en.

A Honor V Purse esetében cserélhető pántok és számos kijelződizájn áll rendelkezésre, amelyek folyamatosan alakítják az élményt. Így az okostelefon bármilyen öltözethez passzol, és az esemény függvényében változhat is. A telefon méretei is figyelemre méltóak: csupán 9 mm vastagságú összecsukva, ami még vékonyabb, mint a Honor Magic V2.

Honor V Purse
Honor V Purse

Az öko-oldalra is odafigyeltek, ugyanis a Honor V Purse környezetbarát bőrből készült. Jól tudjuk, hogy az okostelefonok ma már sok mindenre használatosak, beleértve a pénztárca vagy az autókulcs helyettesítését is. De vajon képes lesz-e ez az eszköz teljes mértékben kiváltani egy női táskát? Erre még várjuk a választ.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!