A Honor lenyűgöző jelenlétet mutatott be az IFA 2023 kiállításon Berlinben, ahol nem csak a piac legvékonyabb és legkönnyebb összecsukható telefonját hozta el, de egy koncepció összecsukható telefont is bemutatott, amelynek egy kis táskája is van. Az eredmények nem maradtak észrevétlenül: a cég 36 IFA-díjjal térhetett haza.

A Honor Magic V2 vékonyságához, hogy érzékeltessük: a készülék alig 5 mm vastag kinyitott állapotban, és 10 mm alatt marad összecsukva. A V Purse névre keresztelt Honor összecsukható telefonja kifelé hajlik, és számtalan lehetőséget kínál a stílus és az önexpresszió terén. Mindkét telefon “Best of IFA” díjat kapott.

Android Headlines a V Purse modellnek adta a “Best of IFA 2023” címet, és hangsúlyozta, hogy ez a készülék nem csupán egy okostelefon, hanem egy divatnyilatkozat is. A GSMArena “rendkívül fejlett eszköznek” nevezte, míg a TechRadar a Honor Magic V2-t az eredetiség és a kézreállóság miatt díjazta.

Az XDA Developers is díjazta ezt az összecsukható telefont. Ki is emelték, hogy még egy iPhone 14 Pro-nál is vékonyabb, amikor össze van csukva, és könnyebb is. A készülék további jellemzői közé tartozik a stylus támogatása, az 8+ colos összecsukható képernyő keskeny keretei és a hermetikus zárása. A főkamera 50 MP-es és OIS, valamint lézeres távmérővel is fel van szerelve, a telefotó kamera 20 MP-es 2.5X optikai zoommal, és az ultrawide kamera is 50 MP-es.

Ha minket kérdezel, jó véleménnyel vagyunk, de úgy gondoljuk, hogy hiába a pozitív kritika, ha a telefonok idén nem érkeznek meg Európába..

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!