Az OnePlus Nord 3 hivatalos képei napvilágot láttak, ami arra utal, hogy a bemutatója már nem sokára esedékes. Már két éve annak, hogy a OnePlus Nord 2, a márka középkategóriás kínálatának csúcsmodellje, bemutatkozott, és hosszan tartó népszerűségnek örvendett. Nos, 2023-ban készülünk az OnePlus Nord 3 megjelenésére.

OnePlus Nord 3

A telefon nemrégiben teljesítményteszteken szerepelt, több tanúsítványt is kapott, és most a WinFuture tette közzé a hivatalos külsejű képeket erről a kiemelkedő középkategóriás okostelefonról, ami azt jelzi, hogy a bemutató nem sokára várható. Lentebb találsz további részleteket.

Ahogyan azt előre lehetett sejteni, globálisan újratervezett OnePlus Ace 2V-ről van szó. A telefon elérhető lesz halványzöld és fekete színben, lapos AMOLED kijelzővel, szűk keretekkel és egyenes üveghátlappal. A képernyője 6,74 hüvelyk képátlójú, 120Hz-es frissítési rátával és Full HD+ felbontással. Az Nord 3 előlapon 16 MP-s szelfikamerát kínál, ami finoman integrált, egy kis kihasításban.

A telefon hátulján egy három tagból álló kamerarendszer található, ami egy 64 MP-es fő szenzort, egy 8 MP-es ultrawide szenzort és egy 2 MP-es makroszenzort tartalmaz. A készülék nagy, 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja az 80W-os vezetékes töltést. A ház alatt egy MediaTek Dimensity 9000 lapka dolgozik. A telefon legmagasabb szintű változata 16 GB RAM-mal és 512 GB UFS 3.1 belső tárhellyel érkezik.

A várakozások szerint az Android 13 és az OxygenOS 13 rendszerekkel lesz ellátva gyárilag, három évig biztosítva a szoftverfrissítéseket. Még nem ismert a telefon bemutatójának pontos időpontja és ára, de valószínűleg a hónap végén, vagy legkésőbb júliusban fogják bemutatni.