A Blackview folyamatosan új, egyedi okostelefonokat dobbant a piacon, amelyek robusztus dizájnnal büszkélkedhetnek. Ma hivatalosan debütált a Blackview N6000, a vállalat első kompakt készüléke, amely IP minősítést hoz a vízállóságért, hadseregi minősítést a mechanikus sokkok elleni ellenállásért, és a hardver tekintetében sem áll rosszul.

Blackview N6000

Az okostelefon MIL-STD-810G és IP68 tanúsítvánnyal rendelkező testet visel, ami azt jelenti, hogy víz- és mechanikus sokkok ellenálló. A vállalat szerint a készüléket 5 méter magasból dobták le erőteljesen, és 30 percig 15 méter mélységben tartották, a telefon pedig sikeresen ellenállt. Kompakt, egy kézzel használható, 208 grammot nyom, és szimmetrikus dizájnt fogad el.

Blackview N6000

A 4,3 hüvelykes IPS LCD kijelzője 540 x 1200 pixel felbontású, és Corning Gorilla Glass 5 védi. A ház alatt egy MediaTek Helio G99 lapkát találunk, amely 6 nm-es litográfiai technológiával készült. Ez egy erős nyolcmagos lapka, amely lehetővé teszi bármely alkalmazás optimális körülmények közötti használatát. Rendelkezésre áll továbbá 8 GB RAM, 256 GB tárhely, és a készülék támogatja a RAM memória bővítését, így akár 16 GB-ig is növelhető.

Blackview N6000

A hátoldalon egy 48 megapixeles Samsung kamera található, míg elől, egy kis kivágásban, egy 16 megapixeles szelfi kamera található. A telefon Android 13-at futtat, és a DokeOS 3.1 felülettel rendelkezik. Az oldalán található egy extra programozható gomb, amellyel gyorsan hozzáférhetsz különböző funkciókhoz (zseblámpa, személyre szabott kontakt, alkalmazások).

Blackview N6000

Az NFC technológia segítségével a telefon egyszerűen és gyorsan kezeli a kapcsolat nélküli fizetéseket, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi tranzakciókat. Az oldalt elhelyezett ujjlenyomat-érzékelővel a készülék biztonsága is garantált, hiszen a telefon csak a regisztrált ujjlenyomatokkal nyitható meg.

Dupla SIM kártyás kapcsolatot biztosít, így két hálózatot is kezelhetünk egyszerre 4G sebességgel. A multi-band GPS technológia pedig kiváló helymeghatározást tesz lehetővé bármilyen környezetben. A Blackview N6000-ban egy 3880 mAh kapacitású akkumulát találunk, ami akár 18 napos készenléti időt is biztosít, így ritkán kell töltenünk a készüléket.

Ár és elérhetőség

A Blackview N6000 július 24-28 között különleges áron, mindössze 55 000 Ft-ért kapható az AliExpress-en. Ráadásul, ha az első 200 vásárló között vagy, még olcsóbban megkaphatod, mindössze 51 000 Ft-ért, és ajándékba egy autóba szerelhető tartót is kapsz. Itt rendelheted meg a kompakt, robusztus dizájnú telefont!