A tavaszi időszak látszólag a középkategóriás okostelefonok bemutatójának a szezonja, és holnap, 2023. április 4-én egy új modell, a OnePlus Nord CE 3 Lite 5G érkezik. A hosszú nevű új telefon hamarosan bemutatkozik a nagyközönségnek, és kiderül, hogy nem egyedül érkezik, hanem a OnePlus Nord Buds 2 vezeték nélküli in-ear fülhallgatókkal együtt.

Ha kíváncsi vagy a bemutató eseményre, holnap, magyar idő szerint 15:30-tól élőben követheted a cikkben található videó streamen keresztül. A telefon dizájnját tekintve nyolcas alakú kameraelrendezést kap, amely különösen a zöld-lime változatban vonzza a tekintetet.

A készülék Snapdragon 695 5G processzorral, 8 GB RAM-mal és 128 GB flash tárhellyel érkezik. A kamera terén úgy tűnik, hogy egy 108 megapixeles széles látószögű szenzorral rendelkezik, amely a kamera alkalmazásban 3x zoom lehetőséget biztosít, vágás segítségével. A kameraelrendezésben makró és bokeh funkciók is elérhetők lesznek, a telefon kijelzője pedig 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 6,72 hüvelykes képátlóval bír. A készülék 5000 mAh-s akkumulátorral és 67 W-os töltéssel rendelkezik.

A fülhallgatók 12,4 mm-es meghajtókkal, szilikon fülillesztékekkel és a jobb hangdinamika érdekében a BassWave algoritmust alkalmazzák. Holnap megtudjuk az összes részletet és természetesen az árakat is!