Bár a weben pletykák jelentek meg, és a vivo első clapetás, hajlítható telefonja az elmúlt napokban számos tanúsítványt kapott, a hivatalos bejelentésig az információk nem erősíthetők meg. Nos, ma egy hivatalosnak tűnő valós fotót kaptunk a vivo X Flip-ről, jelezve, hogy a készülék hamarosan bemutatásra kerül. Rivalizálni fog a Samsung Galaxy Z Flip4, a Huawei P50 Pocket és a Motorola RAZR (2022) készülékekkel. Lentebb találhatók a részletek.

A vivo X Flip hajlítható okostelefon: hamarosan bemutatkozik az új, stílusos versenytárs

A fotó egy női közönségnek szánt, rózsaszín (vagy lila) készüléket ábrázol, érdekes mintával, amely eleganciát sugall. Valószínűleg lesznek uniszex színek is, mint a fehér vagy a fekete. Egy nagy méretű másodlagos kijelzőt és egy Zeiss optikával rendelkező, kerek fényképező modult láthatunk rajta.

A vivo X Flip nemrégiben megjelent a Google Play adatbázisában, így valószínű, hogy a telefon világszerte elérhető lesz, beleértve Európát is. A pletykák szerint egy Snapdragon 8+ Gen 1 processzor és akár 12 GB RAM található a fedélzetén. A készülék korábban 3C tanúsítványt is kapott, ami miatt tudjuk, hogy 4400 mAh-s akkumulátora van, és a töltés 44W-on történik.

A külső kijelző átlósan több mint 3 hüvelyk, míg a belső 6,8 hüvelyk lehet. Egy 120 Hz-es frissítési rátájú és Full HD+ felbontású OLED panelről lehet szó. A hátsó kamerák közül az egyik egy 50 MP-es fő szenzor, a másik pedig egy 12 MP-es ultrawide szenzor. A szelfikamera adatairól még nincsenek egyértelmű információk, de lehetséges, hogy egy 32 MP-es szenzorról beszélünk.

A vivo X Flip hajlítható okostelefon: hamarosan bemutatkozik az új, stílusos versenytárs

A vivo X Flip esetében számos testreszabási lehetőséget várok az UI szintjén. Nemrég teszteltem a vivo X90 Pro-t, amely idén versenyben van a Galaxy S23 Ultra ellen. Android 13-at és a FunTouch OS 13-at futtat, amely számos testreszabási lehetőséget kínál.

A telefon bemutatója ebben a hónapban várható Kínában. A globális piacra azonban később kerülhet, talán májusban vagy júniusban. A pontos megjelenési dátum és a nemzetközi árak egyelőre ismeretlenek, de remélhetőleg hamarosan több információ áll majd rendelkezésre.