A Xiaomi hamarosan piacra dobja legújabb zászlóshajóit, amelyek közül a Xiaomi 14 és annak Ultra változata különösen nagy érdeklődésre tart számot. A Xiaomi 14 e hónap végén érkezik Európába, bemutatása a MWC 2024 eseményen várható Barcelonában. A Xiaomi 14 Ultra bemutatója is itt történhet meg, bár vannak jelek, hogy a készüléket először Kínában mutatják be. A legfrissebb információk szerint az Ultra változat európai árazása már ismert.

Xiaomi 14 és Ultra: európai árak és várható megjelenés

A francia Dealabs oldal által közölt adatok szerint a Xiaomi 14 ára Európában 1099 euró lesz, míg az Ultra változat az elődmodell árát megtartva 1499 euróba kerül. Ez a magas ár különösen figyelemre méltó, tekintettel arra, hogy az Ultra változat titánium kerettel érkezik, hasonlóan az iPhone 15 Pro és a Samsung Galaxy S24 Ultra modellekhez.

Xiaomi 14 és Ultra: európai árak és várható megjelenés

Európában idén csak a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Ultra változatok lesznek elérhetőek, a Pro változat Kínában marad. A szabvány modell a legjobb konfigurációban 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel érkezik, míg az Ultra modell 16 GB RAM-mal és szintén 512 GB tárhellyel lesz kapható. A Xiaomi 14 fekete, fehér és zöld színben jelenik meg, az Ultra változat pedig idén egy üzletiesebb megjelenést kap, csak fehér és fekete színekben lesz elérhető.

Az interneten már felbukkantak az Ultra változat képei, sugallva, hogy a dizájnja alig változik az előző modellhez képest. Ezzel egyidőben felmerül a kérdés: vajon a Xiaomi az MWC 2024-en leplezi le az Ultra modellt, vagy további heteket kell várniuk a rajongóknak a hivatalos bejelentésre?