Az Ulefone nemrégiben mutatta be legújabb középkategóriás, strapabíró okostelefonját, az Armor X12 Pro-t. Az újdonság három színben érkezik, és az X mintázatú versenyflag dizájnnal hívja fel magára a figyelmet a hátlapon, amelyet egy sakktáblas díszítés is kiegészít. Ezzel a gyorsaság és a magas teljesítmény érzetét kívánja kelti.

Ulefone Armor X12 Pro

Kompakt méret, nagy lehetőségek

Az Ulefone Armor X12 Pro 5,45 colos képernyője a használhatóság és a kompaktság tökéletes egyensúlyát kínálja azoknak, akik a kisebb méretű telefonokat részesítik előnyben. Ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötni a strapabírás tekintetében, hiszen az IP68/IP69K és MIL-STD-810H szabványoknak megfelelően ellenáll a portól kezdve a vízbe mártásig számos kihívásnak.

Elsőosztályú lapka a háttérben

A telefon belső működését egy Helio G36 nyolcmagos lapka biztosítja, mely könnyedén megbirkózik a mindennapi feladatokkal és a legtöbb játékkal. Emellett 4 GB memória és 64 GB belső tárhely áll rendelkezésre, mely további 4 GB virtuális memóriával és 256 GB tárhellyel bővíthető.

Az Ulefone Armor X12 Pro: Kompakt kialakítás találkozik a strapabírósággal

Fontos tulajdonságok

A telefon egy 4860 mAh-s akkumulátort kapott, mely akár 264 óra készenléti időt, 20 óra beszélgetési időt és majdnem 8 óra videólejátszást kínál. Emellett a 13MP-es Sony IMX214 szenzorral rendelkező főkamera és az 8MP-es előlapi kamera is kiváló képeket készít. Az Armor X12 Pro ezen kívül víz alatti kamera móddal is rendelkezik, ami tökéletes kiegészítője lehet egy fürdőzésnek vagy evezésnek. Az Android 13-at futtató telefon NFC funkcióval is rendelkezik, mely mobilfizetésre és tömegközlekedési bérletek használatára is alkalmas.

A természetben is otthonra talál

A készülék számos hasznos eszközt kínál a szabadtéri aktivitásokhoz, mint például egy eszközcsomagot és egy kesztyű módot. Különböző navigációs alkalmazásokkal is rendelkezik, így a GPS-től a Beidou-ig mindent megtalálunk rajta.

Strapabíró minden téren

Az Ulefone Armor X12 Pro-hoz számos kiegészítő is tartozik, melyek minden felhasználói igényt kielégítenek. A telefonhoz kapható védőtok és állvány is, melyekkel még biztonságosabban használhatjuk készülékünket. Az érdeklődők az AliExpressen találhattok kedvezményes ajánlatokat és promóciókat.