A Huawei Watch 4 Pro hónapok óta az egyik legelismertebb intelligens óra a piacon. Teszteléseink alkalmával is megállapítottuk, hogy stílusos kialakításával és számos előnyös tulajdonságával méltán szerzett hírnevet magának. Most azonban a márka egy új változatot mutatott be, az Ocean Blue-t, amely nem csak színében hoz újdonságot, de anyaghasználatában is. A névadó óceánkék szín mellett a legkülönlegesebb jellemzője a pántja, amely újrahasznosított tengeri hálóból készült. Ez a tudatos anyagválasztás a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét is hangsúlyozza.

Óceánkék változatban debütált a Huawei Watch 4 Pro - újrahasznosított hálóból készült pánttal

A Huawei Watch 4 Pro Ocean Blue pántja fluoroelasztomert tartalmaz, amit az újrahasznosított halászháló szálai erősítenek meg. A végeredmény egy lenyűgözően harmonikus összhatás, amely tökéletesen illeszkedik az óra kék színeihez. Az új színválaszték egy friss alternatívát nyújt az ezüst titániumpántos és a barna bőrpántos modellek mellett.

Óceánkék változatban debütált a Huawei Watch 4 Pro - újrahasznosított hálóból készült pánttal

A Huawei Watch 4 Pro a változtatások mellett sem veszített a jól bevált tulajdonságain. Az 1,5 hüvelykes AMOLED LTPO kijelzőjén keresztül könnyen kezelhető, a beépített eSIM technológia pedig a hordozható eszközök iránti igényekhez igazodik. Autonómiája továbbra is meggyőző, így az akkumulátor élettartama sem csökken jelentősen.

A Huawei Watch 4 Pro ára 192 000 forint-tól indul, az árukereső.hu szerint.