Az OPPO már egy ideje dolgozik az új Reno 10 sorozaton, annak ellenére, hogy a Reno 9 még Európába sem érkezett meg. Hazánkban a Reno 8 sorozat 2022 őszén debütált, de még nem az összes modell vált elérhetővé. Most pedig az OPPO Reno 10 Pro került előtérbe, melynek kifinomult dizájnját minden oldalról megcsodálhatjuk.

Az OPPO Reno 10 Pro formabontó kameradizájnnal rukkol elő

A Reno 10 sorozat több modellt is tartalmaz, ahogyan azt elődeitől is megszokhattuk. A @OnLeaks néven ismert Steve HemmerStoffer köszönhetően most a Reno 10 Pro magas felbontású renderképei kerültek nyilvánosságra, melyek összhangban vannak a korábban szivárgott vázlatokkal. Az eszközön egy középen kivágott lyukkal rendelkező, oldalról enyhén hajlított kijelző található.

Az OPPO Reno 10 Pro formabontó kameradizájnnal rukkol elő

A 6.7 hüvelykes kijelző méretű telefonon van egy viszonylag vastag alsó keret, ami kissé megtöri a készülék elegáns megjelenését. A felső keret is vastagabb, mint általában. A telefon hátulján egy kiemelkedő, háromlencsés kamera modul található, ami egy fő, egy ultra széles látószögű, és egy periszkóp kamerát, valamint egy LED vakuval tartalmaz.

Az OPPO Reno 10 Pro formabontó kameradizájnnal rukkol elő

Az OPPO Reno 10 Pro vékony és könnyű készülék, melynek vastagsága 7,9 mm, a kamera kiemelkedésével együtt pedig 10,2 mm. A készülék jobb oldalán található a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó gombok. Az eszközön van egy USB-C csatlakozó és egy hangszórórács is, valamint 3,5 mm-es audio jack csatlakozó is. A készülékben egy MediaTek Dimensity 8200 processzor található.

A sorozatban elérhető lesz egy OPPO Reno 10 Pro+ is, Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral, 6.74 hüvelykes, 1.5K felbontású, hajlított AMOLED kijelzővel, 50 MP Sony IMX890 és 8 MP ultra széles látószögű szenzorral, valamint 64 MP periszkóp kamerával. A készülék 32 MP-es szelfikamerával, 4700 mAh akkumulátorral és gyorstöltéssel is rendelkezik. A Reno 10 Pro+ dizájnja nem fog nagyban eltérni a Reno 10 Pro modelltől.