Az augusztusi hónap sok újdonságot hoz a hajtogatható telefonok piacára, beleértve az olyan jövőbeli modellekkel kapcsolatos információkat, mint az OPPO Find N3. Korábban már megtudtuk, hogy ez a telefon támogatja a vezeték nélküli töltést, ma pedig azt fedeztük fel, hogy a Find N3 lehet a piac leggyorsabban tölthető hajtogatható telefonja, egy 3C kínai tanúsítás szerint.

OPPO Find N3 3C

Ebből megtudtuk, hogy a Find N3 támogatja a 100W-os töltést, ami jelentős fejlesztés a Find N2 elődjének 67W-os töltéséhez képest. Az új összecsukható modell egy VCB7CACH töltővel érkezik, amely USB-C és USB-A interfészt kínál, 100W kimenettel egyetlen porton keresztül, vagy 50W kimenettel mindkét porton keresztül, ha két eszközt töltünk egyszerre.

Az új összecsukható modell egy VCB7CACH töltővel érkezik, amely USB-C és USB-A interfészt kínál, 100W kimenettel egyetlen porton keresztül, vagy 50W kimenettel mindkét porton keresztül, ha két eszközt töltünk egyszerre.

Korábban már megtudtuk, hogy az OPPO új telefonja 4800 mAh-s akkumulátorral, Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 lapkával és 8 hüvelykes QHD+ 120Hz képernyővel rendelkezik. Megfelelő fényképezőgépekkel is ellátják, beleértve a 50 MP-es fő szenzort optikai stabilizációval (OIS), egy 48 MP-es ultra-széles látószögű lencsét és egy 32 MP-es periszkópos telefotót optikai zoommal.

A modell bemutatása várhatóan decemberben lesz, ha az egy évvel ezelőtti bejelentéshez képest tartják az időt, a Find N2 modellt 2022. december 15-én jelentették be.