Az OPPO október 19-én jelenti be az új Find N3 telefon sorozatát. A sorozatban találunk egy könyvszerűen összecsukható modellt és egy hagyományos összecsukható készüléket is. Most, a hivatalos bemutató előtt, az a készülék, ami sokak szerint a Galaxy Z Fold5 legnagyobb riválisa lesz, képeken is megjelent. A cég korábban csak néhány képet osztott meg, ahol a kamerát elrejtették, de voltak korábbi pletykák is a készülékről. Most azonban már tisztán láthatjuk a telefon kialakítását.

Evan Blass tippelő által közzétett képek mutatják az arany színű változatot, aminek hátulján matt üvegburkolat található. Előreláthatólag lesznek még fekete és zöld változatok is, amelyek hátulján környezetbarát bőrt alkalmaznak. Az N3 hátulján nagy, kerek kamera modul helyezkedik el.

Az OPPO Find N3 bemutatása előtt képeken is felbukkan; a telefon négy hangszóróval, kiváló kamerákkal és stílusos kialakítással jön

Ebben a modulban egy 48 MP-es fő kamera található OIS támogatással, egy 48 MP-es ultrawide lencse, és egy 64 MP-es telefotó kamera. Érdekességként a belső képernyőbe építették az előlapi 20 MP-es kamerát, míg a kijelzőn kívül egy 32 MP-es kamera található.

Az OPPO Find N3 bemutatása előtt képeken is felbukkan; a telefon négy hangszóróval, kiváló kamerákkal és stílusos kialakítással jön

Az OPPO Find N3 alumínium oldalakkal rendelkezik, alul USB-C csatlakozót és két hangszórót találunk. A telefon tetején szintén két hangszóró kapott helyet, így összesen négy hangszórót kínál, ami magával ragadó hangélményt ígér.

OPPO Find N3

A telefon specifikációi magukért beszélnek. Az N3 Snapdragon 8 Gen 2 lapkával, akár 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel érkezik. A 4850 mAh kapacitású akkumulátort villámgyorsan, 100W-os teljesítménnyel tölthetjük. A belső kijelző 7,82 hüvelykes méretével és 120Hz-es frissítési rátájával, valamint 2268 x 2440 pixel felbontásával büszkélkedik, míg a külső kijelző 6,31 hüvelyket mér.

A bemutatót október 19-én tartják. Ezen a napon mutatják be a OnePlus Open modellt is, ami megegyezik az N3-mal. Alig várjuk, hogy megtudjuk, hol és mennyiért lesz kapható.