Az iQOO és a BMW évek óta komoly partnerségben állnak. A cég minden évben kiad egy zászlóshajós telefonmodellt a BMW M Motorsport különkiadásban. Most teasereket kaptunk az új iQOO 12 Pro-ról, mely hamarosan bemutatkozik. A korábbi modellekhez hasonlóan ez is elérhető lesz BMW M verzióban. Lentebb találhatóak a képek és a készülék specifikációihoz tartozó részletek.

iQOO 12 Pro
iQOO 12 Pro

Mindig is imádtuk az iQOO telefonokat a BMW M Motorsport kiadásban. Nemrég hallottunk pletykákat arról, hogy ezek a modellek Európában is kaphatóak lesznek, de egyelőre nem tudjuk, hogy ez meg fog-e valósulni. Az iQOO 12 Pro ebben a változatban fehér üveghátlappal, fényes bevonattal és nagy fényképező modullal jelenik meg. A jobb oldalon kis BMW M Motorsport felirat található.

iQOO 12 Pro

A dizájn sokkal elegánsabb és visszafogottabb, mint a korábbi modellek esetében. Információk szerint hátul egy 64 MP-es periszkopikus kamerát kapunk, f/2.57-es rekeszértékkel, OmniVision OV64B szenzorral. Ez 3X optikai és 100X digitális zoomot kínál. A fő szenzor egy OmniVision OV50H, F/1.68-as rekeszértékkel, míg a harmadik kamera egy Samsung ISOCELL JN1, ultrawide lesz.

iQOO 12 Pro

Az iQOO 12 Pro-t egy 2K felbontású kijelzővel, 144Hz frissítési rátával és Snapdragon 8 Gen 3 lapkával várjuk. A készülékben 5100 mAh-s akkumulátor lesz, 120W vezetékes és 50W vezeték nélküli töltési lehetőséggel.