Már csak két hónap van hátra az iPhone 15 új modelljeinek debütálásáig, és az eddigi internetes szóbeszédek alapján fontos frissítéseket várhatunk. Keskenyebb keretekkel ellátott képernyőt, USB-C portot, frissített kamerákat és, ahogy azt tegnap megtudtuk, még a beépített akkumulátorok kapacitása is növekedést mutat majd milliamperórában.

Az iPhone 15 és 15 Pro: Friss színek a szeptemberi debütáláshoz

Ma a színekről beszélünk, és megerősítést kapott, hogy a Pro modellek egy új “Bíborvörös” (Crimson Red) színben érkeznek, ami a Deep Purple modell helyébe lép. Ezenkívül megtudtuk, hogy az alapmodellek, azaz az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus egy új zöld árnyalatban jelennek meg, ami hasonló a korábbi iPhone 11/12-en látott mentazöld színhez.

Mentazöld és bíbor: Az iPhone 15 család színeiben gazdagodik

Az alapmodellek további színei a kék és a rózsaszín lesznek, és a fenti képen egy koncepciótervet láthatunk, hogy hogyan is nézhetnek ki ezek az új színek. Még nem döntöttek arról, hogy az iPhone 15 megtartja-e a frufru típusú kijelzőkivágást, vagy átáll a Dynamic Island megoldásra, amiről néhány hónapja szóltak a hírek.

A debütálásra szeptember elején számítunk, az iOS 17-tel együtt.