Az ASUS Zenfone 10, az új funkciókkal és szolgáltatásokkal felvértezett okostelefon, a közeljövőben, június 29-én fog debütálni. A készülék méretei megegyeznek az elődmodellével, beleértve a 5,9 hüvelykes kijelzőt és a szelfikamera számára létrehozott kijelzőlyukat.

Az ASUS Zenfone 10 meglepetést okoz a 6-tengelyes Gimbal stabilizációval

A legújabb adatok szerint a Zenfone 10-ben a Snapdragon 8 Gen2 processzort találjuk, valamint – ahogy azt korábban sejtettük – a Gimbal 6-tengelyes hibrid stabilizációs rendszert, ami a 2.0 verziót használja. Ezenfelül a Zenfone 10 támogatja a vezeték nélküli töltést, amit az előző modell még nem tudott.

Az ASUS Zenfone 10 meglepetést okoz a 6-tengelyes Gimbal stabilizációval

A telefon kompakt mérete mellett új színopciókkal is elérhető lesz. Reménykedünk abban, hogy a készülék nagyobb akkumulátorral, vagy legalábbis növelt gyors töltési képességgel érkezik. A termék ára továbbra is kérdéses, mivel a jelenlegi Zenfone 9 modellért még mindig borsos árat kell fizetni, ami a bemutatása óta alig csökkent.

Ezeket figyelembe véve, valószínűsíthető, hogy a Zenfone 10 ára körülbelül 1000 euró körül alakul majd, amely kb. 370 950 forintnak felel meg.