A Xiaomi által tulajdonolt Redmi márka új sorozatot jelentett be, amely a nyers teljesítményre helyezi a hangsúlyt. Az új sorozat első készüléke, a Redmi Turbo 3 bemutatóját ezen a szerdán, április 10-én tartják.

Megérkezett a Redmi Turbo 3 és a Pad Pro

Redmi Turbo 3

A Redmi ma reggel indította el az új Turbo 3 telefon reklámkampányát, bemutatva annak legfontosabb jellemzőit. A készülék egy Snapdragon 8s Gen 3 chipet kapott, támogatva akár 16 GB RAM-ot és 1 TB tárhelyet, továbbá kiemelkedő hűtési technológiával is rendelkezik. A telefon kifejezetten karcsú és könnyű: a profilja kevesebb, mint 8 mm, súlya pedig csak 179 gramm. A kijelző felbontása meghaladja a 1080p-t, a keretek vékonyak, az oldalai pedig laposak. A hátlapon két nagy kiemelkedésű lencsés kamera, az előlapon pedig egy lyukasztott kialakítású szelfikamera található.

A Redmi Pad Pro is színre lép

Redmi Pad Pro

Az eseményen a Redmi Pad Pro is bemutatásra kerül, amelyhez egy érintőceruza és billentyűzettel ellátott tok is jár. A hivatalos poszter szerint a táblagép 12,1 hüvelykes, 2,5K felbontású kijelzővel és egy 10 000 mAh-s akkumulátorral büszkélkedik.

Nemzetközi bemutató várható

A bemutató helyi idő szerint 19:00-kor kezdődik. A Turbo 3 telefon várhatóan Poco F6 néven kerül majd a nemzetközi piacokra, de a Xiaomi részéről még hivatalos bejelentésre várunk. A hír izgalmasnak ígérkezik a technológia rajongói számára, hiszen a Redmi ismét bebizonyítja, hogy képes újítani a piacon.