Mostanában érkeztek a hírek, hogy a Xiaomi szeptember 26-án sajtóeseményt szervez, ahol a Xiaomi 13T és a Xiaomi 13T Pro csúcskategóriás telefonokat mutatják be. Azonban nem csak ezekről lehet szó, ugyanis elképzelhető, hogy a Watch S3 nevű új generációs, csúcskategóriás okosórájuk is debütálhat.

A Xiaomi Watch S3 lesz az első LTE-támogatással rendelkező okosóra a vállalat kínálatában
A Xiaomi Watch S3 lesz az első LTE-támogatással rendelkező okosóra a vállalat kínálatában

A Digital Chat Station nevű ismert tippelő érdekes információkkal szolgált a Watch S3-ról, amely az első Xiaomi okosóra lesz, amely támogatja az LTE-kapcsolatot. A lapka 520 mAh-s akkumulátort kap, ami felülmúlja az előző, Watch S2 néven futó modell 500 mAh-s aksiját.

Emellett OLED kijelzőt is kap az eszköz, amely adaptív frissítési rátával rendelkezik, ezáltal javítva az akkumulátor időtartamát. Az LTE támogatásnak köszönhetően mostantól közvetlen hívásokat is indíthatunk az okosórán, anélkül, hogy egy okostelefonhoz kellene csatlakoztatnunk azt. Bár azt vártuk, hogy az okosóra a Xiaomi 13T telefonokkal együtt kerül bemutatásra, a tippelő úgy véli, hogy a Watch S3 valószínűleg decemberben debütálhat, a Xiaomi 14 telefon mellett.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!