A Xiaomi Civi 3 okostelefon hivatalosan is megmutatta dizájnját, köszönhetően a frissen kiadott sajtónak szánt képekben. Az első pillantásra azt kell mondanunk, hogy a telefon lenyűgözően néz ki, két tónusú hátuljával, amelynek alsó része arany, lila vagy zöld, míg a felső része világosabb árnyalatú – ez igazán látványos hatást kelt.

Xiaomi Civi 3

A hátulján lévő kör alakú kamera designja a Vivo okostelefonokra emlékeztet, de a két tónusú kialakítás egy friss lendületet ad a smartphone szegmensnek. Láthatunk egy teljesen szürke változatot is, valószínűleg matt felülettel, és tetszik, hogy a keret is megegyezik a telefon többi részének árnyalatával.

Xiaomi Civi 3

Hardveres szempontból a Dimensity 8200 Ultra lapka alkalmazása várható, Xiaomi által implementált szoftveres fotózás megoldásokkal. 12 GB RAM, 512 GB tárhely, 32 MPx + 32 MPx dual szelfikamera, AMOLED kijelző és optikailag stabilizált 50 MPx Sony IMX800 kamera található a hátlapon.

Xiaomi Civi 3

A Xiaomi Civi 3 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 67W töltéssel, és nagy esély van rá, hogy 2024 januárjában globálisan is elérhető lesz Xiaomi 14 Lite néven.

Az ára még nem ismert.