A Xiaomi 14T Pro most kapta meg az NBTC tanúsítványát, és ezzel együtt a kamera specifikációi is napvilágot láttak. A Xiaomi rendszeresen mutat be izgalmas csúcskategóriás készülékeket, és a 14T Pro a legújabb modelljük, amely a 13T Pro utódja. Az új modell az őszi „T” sorozat része, amely a nagyobb év eleji bejelentések mellett szokott megjelenni.

Xiaomi 14T Pro
Xiaomi 14T Pro tanúsítvány

Az NBTC adatbázisban a 2407FPN8EG modellkód alatt található Xiaomi 14T Pro globális változata. Az NBTC tanúsítvány nem tartalmaz sok részletet, de a dokumentumokban egyértelműen szerepel a telefon neve. Emellett a Camera FV-5 adatbázisban is feltűnt, ahol a kamera specifikációiról is kiderült néhány információ.

Kameraspecifikációk és egyéb jellemzők

A fő szenzor felbontása 12,6 MP, ami valószínűleg a pixel binning technológia miatt van így megjelölve. Valójában egy 50 MP-es fő szenzorról beszélhetünk. Az előlapi kamera felbontása 8,1 MP, de ez is valószínűleg 16 vagy akár 32 MP lehet. A Xiaomi 13T Pro elődje 20 MP-es szelfikamerával rendelkezett, így ez egy lényeges előrelépés lehet.

A specifikációk és teljesítmény

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi 14T Pro a globális piacon a Redmi K70 Ultra újra márkázott változata lesz, amelyet még nem jelentettek be Kínában. A telefon várhatóan egy MediaTek Dimensity 9300+ processzorral, 1.5K felbontású és 144Hz-es képfrissítési rátával rendelkező kijelzővel, valamint egy 5500 mAh-s akkumulátorral és 120W-os vezetékes gyorstöltéssel érkezik.

További információk jelenleg nem állnak rendelkezésre, de valószínűleg a következő hetekben több részlet is napvilágot lát majd.