A Xiaomi nem hagyja pihenni a technológiai innovációt, és ahogy közeledünk a 2023-as őszhöz, a tech közösség már izgatottan várja a következő nagy dobást: a Xiaomi 14T Pro-t. Ez a készülék, amelynek előzetes információi már most felbukkantak, a cég „T” sorozatának legújabb zászlóshajójaként kerül majd bemutatásra, egy olyan vonalban, amely ismert az ár-érték arányának kiemelkedő egyensúlyáról. A Xiaomi 13T és 13T Pro után, melyek tavaly jelentek meg, most a Xiaomi 14T Pro-ra irányul a figyelem, és úgy tűnik, hogy a vállalat nem fukarkodik a frissítésekkel.

Xiaomi 14T Pro
Xiaomi 14T Pro

Első ránézésre a 14T Pro egy rebrandelt változata lesz a Redmi K70 Ultra-nak, amely először Kínában fog debütálni augusztus folyamán. A készülék már hivatalosan is certifikált, ami azt jelenti, hogy nem csak pletykák tárgya, hanem konkrét lépések megtétele felé halad a globális piacra való debütálás. Az IMEI adatbázisban feltűnt kódok, a 2407FPN8EG a globális, míg a 2407FPN8ER a japán változatra utal, ami azt sugallja, hogy a Xiaomi széles körben tervezi a készülék elérhetőségét.

A technológiai specifikációkat illetően, a Xiaomi 14T Pro egy MediaTek Dimensity 9300 lapkával lesz felszerelve, ami a legújabb és legfejlettebb processzortechnológiát képviseli, ígérve ezzel kivételes teljesítményt. Ezenfelül várhatóak további fejlesztések a fotózás területén, valamint az előző modellben debütált vezeték nélküli töltési lehetőség is megmarad. Ezek a frissítések bizonyítják, hogy a Xiaomi nem áll le az innovációval, és mindent megtesz azért, hogy a felhasználói a lehető legjobb technológiát kapják kezükbe.

Bár a pontos megjelenési dátum még homályos, a Redmi K70 Ultra várható kínai piacra lépése után, a Xiaomi 14T Pro globális bejelentése csak napok kérdése lehet. Az elkövetkezendő hetekben minden bizonnyal több részlet is napvilágot lát majd, ami tovább fokozza a várakozás izgalmát a Xiaomi következő zászlóshajóját illetően.