A Vivo frissítette a kínálatát egy új, kedvező árú okostelefonnal. Beszélünk ma a Vivo Y27-ről, ami ifjúsági dizájnnal, 4G kapcsolódással, 5000 mAh akkumulátorral és gyors töltéssel szolgál. Eddig Malajziában és Indiában debütált, de nagy az esélye, hogy hamarosan Európában is elérhetővé válik.

vivo Y27

A telefon testét polikarbonát alkotja, és Tengerkék, Azúrkék és Bordó Fekete színekben pompázik. A 6,64 hüvelykes IPS LCD képernyő Full HD+ felbontást kínál, és csepp alakú bevágást tartalmaz az 8 megapixeles előlapi kamera számára. A hátoldalon egy dupla gyűrűs kamera modul található, ami egy 50 megapixeles főkamerát és egy 2 megapixeles bokeh kamerát vonultat fel. A Vivo Y27 energiaellátását egy 5000 mAh-s akkumulátor biztosítja, amit a dobozban található töltővel 44W teljesítménnyel tölthetsz fel.

Vivo Y27

Belül 128 GB tárhelyet, 6 GB RAM-ot találsz, és az okostelefon Extended RAM 3.0 funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a készülék képes a tárhely egy részét RAM-ként használni, így a rendelkezésre álló RAM mérete a szükség esetén akár 12 GB-ra is növelhető. Az eszköz MediaTek Helio G85 lapkával működik, ami még a könnyed játékhoz is tökéletesen megfelel.

Vivo Y27

Az Android 13 operációs rendszer fut rajta, a Funtouch OS 13 felülettel együtt. Indiában a színválasztékban szerepel a Kert Zöld is, és az ára körülbelül 155 dollár (kb. 52400 Ft).