A Sandberg, a dán technológiai piac egyik meghatározó szereplője, két figyelemre méltó termékkel rukkolt elő, amelyek célja, hogy régi és új számítógépek kapcsolatát egyaránt javítsák. A vállalat egy mini WiFi donglet és egy USB hubot dobott piacra, mindkettő kiemelkedő teljesítménnyel és kompakt kialakítással.

Sandberg WiFi dongle
Sandberg WiFi dongle

A Mini WiFi Dongle egy USB 3.0 interfésszel rendelkező WiFi-adapter, amelynek mérete és súlya rendkívül kicsi: csupán 25 mm hosszú és 5 grammos. Ennek ellenére a technológia, amit magában foglal, minden, csak nem apró. Egy Realtek RTL8812CU hálózati vezérlőre építve, Dual Band WiFi 5 támogatással, az adapter akár 1300 Mbit/s átviteli sebességet is képes nyújtani. A biztonságos adatátvitelt modern titkosítási technológiák, míg a stabil kapcsolatot a MU-MIMO és Beamforming technológiák garantálják.

Sandberg USB hub
Sandberg USB hub

A modern ultrabookok tulajdonosainak gyakori problémájára, azaz a korlátozott csatlakozási lehetőségekre válaszul, a Sandberg egy USB-C to 2xUSB-A + 2xUSB-C hubbal jelentkezik. Ez az alumíniumborítású készülék egyetlen Type-C portot négy különböző csatlakozási ponttá alakít át, támogatva az USB 3.2 Gen 1 szabványt, amely lehetővé teszi az 5 Gbps sebességű adatátvitelt. Mindkét termék Windows 10 és 11 operációs rendszeren működik, illesztőprogramok telepítése nélkül, és 5 év garanciát kínálnak hozzájuk.

A Sandberg vállalat, mely 1985 óta tevékenykedik az informatikai kiegészítők piacán, az “az informatika mindenkié” filozófiát követi. Ezt a szellemiséget egy kis családi vállalkozás elkötelezettsége és egy 500 fős üzleti csoport támogatása hozza életre, amely biztosítja a termékek széles elérhetőségét, az egyszerű használatot és az alacsony hibaarányt.