A hónap elején már láthattunk valós fotókat a Galaxy SmartTag 2 követőeszközről, amely akkor kapta meg az FCC tanúsítványt. Mostanra új látványtervek is előkerültek, és megtudtuk az eszköz várható megjelenési időpontját is. Vessünk egy közelebbi pillantást a részletekre!

Samsung Galaxy SmartTag 2

A brit MobileFun kereskedő információi szerint a Samsung októberben fogja bemutatni a készüléket. Már megjelentek a hivatalosnak tűnő képek is, amelyeken fekete és fehér színben látható a követő. Azt is megtudtuk, hogy az új modell UWB (Ultra Wideband) technológiát fog támogatni, így valószínűleg nem jelenik meg “Plus” változat, ami ezt nem támogatná.

Samsung Galaxy SmartTag 2

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, a Samsung a Google-lel együttműködve készíti el az eszközt, így a Galaxy SmartTag 2 minden Androidos készülékkel kompatibilis lesz, és megjelenik a “Find My Device” alkalmazásban. Az új SmartTag ovális formájú és nagyobb méretű gyűrűvel rendelkezik, hogy könnyen fel lehessen akasztani tárgyakra. Sajnos, az eszköz pontos méreteit még nem ismerjük.

A MobileFun weboldalán már elő is lehet rendelni a készüléket, aminek az ára 43 angol font, ami forintban átszámítva körülbelül 17000 Ft.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!