Bár a Samsung-nak nincsenek kifejezetten játékra tervezett okostelefonjai, mint az ASUS ROG Phone vagy a Nubia Red Magic, a cég mégis nagy hangsúlyt fektet a játékosokra. A Galaxy S csúcskategóriás telefonok, valamint az összehajtható készülékek is képesek a legjobb játékok futtatására, és olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a Játékmód és a játékosoknak szánt speciális beállítások. Most a Samsung összefogott a NEXON-nal, egy mobiljáték-fejlesztő céggel, hogy létrehozzák a “The First Descendant” (Az Első Leszármazott) című játékot, amely a világ első olyan játéka lesz, amely támogatja a HDR10+ technológiát a lenyűgöző grafikai élmény érdekében.

A Samsung és a NEXON együtt dolgoznak a "The First Descendant" nevű játékon, ami az első mobiljáték lesz, amely támogatja az HDR10+ technológiát

A “The First Descendant” egy kooperatív lövöldözős akciójáték lesz RPG elemekkel, amelyet részletesen bemutatnak a 2023-as Gamescom eseményen a hónap végén. A NEXON tervei szerint a játék bétaváltozatát szeptember 19-én mutatják be, és támogatja a crossplay-t, így több készüléken is játszható lesz. A HDR10+ technológia a jól definiált fényekkel és árnyékokkal mélyebb elmerülést és valóságosságot kínál a játékosok számára. A használt technológia gyors válaszidőt és alacsony késleltetést ígér a játék közben.

A mobiljátékok világában már rengeteg érdekes és vonzó cím található, például a Call of Duty Mobile, a PUBG vagy a népszerű Genshin Impact, amelyek sok okostelefont kihívás elé állítanak a futtatásuk során. Ha kíváncsi vagy a játékra, már elérhető a Steam-en bétaverzióban, itt találod. A játék hamarosan megjelenik PC-re, PlayStation-re és Xbox-ra.