Az OPPO hamarosan bemutatja az új Reno11 okostelefon-sorozatát Kínában. Ezen események mellett egy új táblagép is érkezik, ami az OPPO Pad Air 2 lesz. A termék már korábban is szerepelt néhány szivárgásban, de most hivatalosnak tűnő renderképeken is megjelent. Evan Blass által közzétett képeken alapuló információk szerint úgy tűnik, hogy ez a készülék egy újra márkázott OnePlus Pad Go változata lehet. Íme a részletek.

OPPO Pad Air 2

A Reno11 sorozat hivatalosan november 23-án, jövő héten kerül bemutatásra, és ekkor várhatóan érkezik ez a táblagép is. Az Evan Blass által megosztott renderképeken két színváltozatban látható: ezüst és fekete. Ha a pletykák valósak, az eszköz egy újra márkázott változat lesz a OnePlus által nemrégiben kiadott Pad Go modellre.

Ez azt jelenti, hogy egy 6.89 mm vastag alumínium házas, 532 gramm tömegű táblagépről van szó, 11.35 hüvelykes 2.4K felbontású kijelzővel, 90Hz-es frissítési rátával. A motorháztető alatt egy Helio G99 processzor, 8 GB RAM, 128 vagy 256 GB tárhely található. A készülék egy 8000 mAh-s akkumulátorral, 33W-os vezetékes töltéssel és Dolby Atmos akusztikájú négyszeres hangszórókkal rendelkezik.

A rendszer eltérő lehet, mivel az OPPO Pad Air 2 a ColorOS 14 felülettel érkezik, ami az Android 14-re épül. Egyelőre nem világos, hogy ez a táblagép globálisan is elérhető lesz-e, figyelembe véve, hogy a OnePlus már forgalmazza a Pad Go modellt.