A Redmi K60 és K60 Pro okostelefonok már kaphatók Kínában, és a POCO F5 Pro néven globálisan is bemutatták őket. Úgy tűnik, hogy a Redmi nem áll meg itt, és hamarosan piacra fogja dobni az Ultra modellt is ebben a sorozatban. Pletykák már korábban is szóltak róla, de most előkerült egy 2D-s látványterv az interneten, ami bemutatja, milyen lesz a telefon dizájnja. Ezen felül néhány technikai részlet is napvilágot látott. Nézzük meg őket!

A Redmi K60 Ultra dizájnjának titka már nem titok, a lapka pedig egy csúcskategóriás MediaTek lesz

Az interneten felbukkant 2D-s látványterv szerint a telefon nagy képernyővel lesz ellátva, amit keskeny keret vesz körbe. A selfie kamera egy kis pontvágásban kap helyet a képernyőn. A telefon szélei egyenesek, a sarkok pedig lekerekítettek. A hátulján nagy fényképező modul található, három fényképező szenzorral és egy LED vakukkal. A Redmi K60 Ultra várhatóan MediaTek Dimensity 9200+ lapkát fog tartalmazni, ami megegyezik az iQOO Neo8 Pro-ban találhatóval.

A Redmi K60 Ultra várhatóan 1.5K+ felbontású AMOLED kijelzőt kap majd, 144Hz-es frissítési rátával. A készülék támogatni fogja a 120W-os gyorstöltést, bár a pontos akkumulátorkapacitás még nem ismert, de valószínűleg 5000 mAh lehet. A legfelsőbb kategóriás modell 16 GB RAM-mal és 1 TB gyors tárhellyel kerülhet forgalomba, a kínai árak pedig várhatóan 470 eurótól indulnak (kb. 174 147 Ft).

A telefon bemutatójára júliusban kerül sor, így nem kell sokáig várni a hivatalos bejelentésre. A Redmi okostelefonok nem mindig jutnak el könnyen a globális piacra. Gyakran előfordul, hogy a POCO újracsomagolja őket, így elképzelhető, hogy a POCO F4 GT globális változatának utódját látjuk majd a Redmi K60 Ultra személyében. Hamarosan kiderül, hogy a pletykák mennyire lesznek valóságosak.