A BOOX nemrégiben bemutatta legújabb e-papír készülékét, a Palma-t, ami nem csak a modern dizájn és a kompakt méret miatt különleges. Hozza az E Ink technológiát, és a teljesítményét is maximálisan kihasználja egy Qualcomm nyolcmagos lapka. De miért lehet ez fontos számodra?

A BOOX Palma: Hogyan hozza el az e-papír technológiát a zsebedbe
A BOOX Palma: Hogyan hozza el az e-papír technológiát a zsebedbe

Először is, a készülék zsebméretű. Ennek köszönhetően bárhová magaddal viheted, legyen az a munkahelyed, egy kávézó vagy akár egy utazás során. A készülék 6,13 hüvelykes képernyője kiválóan illeszkedik a tenyeredbe, miközben a hátlap textúrája a papír érzetét hozza el.

BOOX Palma
BOOX Palma

Kiválóan olvasható a képernyője is. Az E Ink Carta 1200 érintőképernyő technológiával papír érzetét kelti, és a 300 PPI-s felbontás a szövegnek nagy kontrasztot és élességet kölcsönöz. Az állítható fények pedig lehetővé teszik, hogy nappal és éjjel egyaránt kényelmesen tudj olvasni.

BOOX Palma

Az eszközön Android 11 fut, és teljes mértékben kompatibilis a Google Play áruházzal. A 6 GB RAM és 128 GB ROM, továbbá a bővíthető microSD-bővítőhely is biztosítja, hogy rengeteg könyvet, alkalmazást és fájlt tárolhatsz rajta. És ha esetleg félnél a víztől, ne tedd, mert a készülék vízlepergető.

BOOX Palma

De talán a legérdekesebb, hogy a Palma nem csak egy e-book olvasó. Lehetőséget ad arra is, hogy digitális életedben egyensúlyt teremts. Szünetet tarthatsz, kikapcsolódhatsz, és időt tölthetsz a valós világban is, nem csak a digitális térben.

A BOOX Palma: zsebméretű, vízlepergető és Android-kompatibilis e-papír készülék
A BOOX Palma: zsebméretű, vízlepergető és Android-kompatibilis e-papír készülék

Ha érdekel a Palma, már meg is vásárolhatod a hivatalos BOOX webshopban. Az ára 279.99 dollár ami körülbelül 102 000 Ft.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!