A OnePlus új termékkel bővíti portfólióját: a OnePlus Pad Go névre hallgató táblagép október 6-án fog debütálni az indiai piacon. A vállalat szerint ez az eszköz gazdagítja az OnePlus ökoszisztémáját, miközben a már megszokott magas szintű felhasználói élményt és dizájnt is kínál.

OnePlus Pad Go
OnePlus Pad Go: 2.4K kijelzővel érkezik a költségbarát táblagép

A Pad Go ergonomikus kialakítása megegyezik az előd OnePlus Pad modellel, beleértve a kerekített éleket és a központosított kameraelrendezést is. A hátlap két árnyalatú zöld színben pompázik, amelyet matt fém és fényes textúrák egészítenek ki.

Műszaki szempontból a táblagép 2.4K kijelzővel lesz felszerelve, bár nem várható, hogy az elődmodell 144 Hz-es frissítési rátáját is megőrzi. Az eszköz Android 13 operációs rendszert futtat, OxygenOS 13 felhasználói felülettel, és jövőbeli frissítésként az OxygenOS 14-et is megkapja. Az eszközön elérhető lesz többek között a rich text message, a copy/paste funkcióval, valamint értesítéseket is meg lehet majd osztani más OnePlus eszközökkel.

Az árra vonatkozóan még nincsenek pontos információk, de valószínű, hogy az 300 euró alatti kategóriában fog megjelenni (kb. 115 000 Ft). Európában várhatóan januárban kerül majd a boltokba, valószínűleg az OnePlus 12 mobiltelefonnal együtt.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!