A Nothing Phone (2) 2023. július 11-én debütált, számos újítással, amelyek jelentősen megkülönböztetik az elődmodelltől. Az új lapka implementálásával a telefon képességei jelentősen közelebb kerültek az élvonalbeli telefonokéhoz. Nagyobb képernyővel, megváltozott Glyph világítási rendszerrel és frissített fényképezőgéppel érkezik. Egyébként ezzel kapcsolatban: ma érkezik az első szoftverfrissítés ehhez a telefonhoz.

A Nothing Phone (2) kamerafejlesztést kap az első szoftverfrissítéssel: Mi az új?

A Nothing Phone (2) jelentős előrelépéseket tett a kamera funkciók terén. Mostantól rendelkezésünkre áll a 2x-es zoommal kiegészített Portré mód. A 50 megapixeles módban elérhetővé vált a Mozgáskövető funkció, a HDR effektus tovább finomodott, és a 4x és 10x közötti zoommal készült képek élessége is növekedett. Ezenfelül a harmadik féltől származó alkalmazásokkal készített képek minősége is javult.

Nothing Phone (2)

Az új modellel gyorsabb és akadásmentesebb a videófelvétel, köszönhetően a fejlesztett stabilizációs algoritmusnak. A fejlesztők számos más területen is javítottak: optimalizálták a rendkívüli körülmények közötti töltési és akkumulátor teljesítményt, továbbá javítottak a vezeték nélküli töltés hatékonyságán. A Nothing Phone (2) Arcfeloldása és ujjlenyomat-olvasója is gyorsabb és pontosabb lett. Mindezeken túl a Glyph Composer alkalmazás immár letölthető a Play Store-ból.

Tudni szeretnéd, mennyibe kerül a Nothing Phone (2)? Itt megtekintheted az aktuális árat!

A Nothing Phone (2) felfedi a lapjait: a Sony IMX890 képszenzor és az OLED kijelző a főszereplők