A Huawei már bejelentette, hogy szeptember 14-én Barcelonában mutatja be új okosóráit. A korábban látott előzetesek elegáns dizájnt és “fashion forward” jelmondatot mutattak. Most már képeken is láthatjuk ezeket az órákat, a Huawei Watch GT4 két változatát.

Huawei Watch GT4

Két méretben jönnek, az egyik 41 mm, a másik 46 mm. A kisebb méretű változat nőiesebb és elegánsabb, finomabb bőrszíjjal és szellős balamale-kapcsokkal rendelkezik. Emellett fém szíjas és a nagyon népszerű milánói szíjas változat is lesz.

Az 46 mm-es változat viszont valóban egyedi: nyolcszögletű formával, fém szíjjal és ugyancsak elegáns dizájnnal érkezik. A Huawei Watch GT4 okosórák összesen kilenc különböző anyagból és szíjból lesznek elérhetőek. A legdrágábbak rozsdamentes acél testtel és ugyanebből az anyagból készült szíjjal kerülnek majd piacra. A többi változat egyszerűbb fémből és könnyebb anyagokból készült szíjakkal jön.

Árak tekintetében a GT4 sorozat okosórái 249 és 399 euró között mozognak (kb. 95 000 – 150 000 Ft). A készülékek HarmonyOS 4.0 operációs rendszert futtatnak majd, és számos funkciót kínálnak, mint például pulzusmérő, SpO2 érzékelő, lépésszámláló, alvásfigyelés, stresszkezelés, menstruációs ciklus nyomon követés és hőmérsékletmérés. Továbbá a Huawei jellegzetes magas akkumulátor-élettartamát is várjuk ezektől az új modellektől.