Amikor új telefonok kerülnek a piacra, az egyik legnagyobb kérdés mindig az, hogy melyik készít a legjobb képeket. A Google Pixel 8 Pro, az iPhone 15 Pro Max és a Galaxy S23 Ultra mind a legújabb csúcskategóriás telefonok közé tartoznak, de vajon melyikük a legjobb a fotózásban?

A Google Pixel 8 Pro a vakteszt királya 2023-ban: messze megelőzte az iPhone 15 Pro Max-ot és a Galaxy S23 Ultra-t a szavazók szerint
Google Pixel 8 Pro

A PhoneArena egy vaktesztet hajtott végre. Ez azt jelenti, hogy mindhárom telefonnal készített képeket, de az embereknek anélkül kellett választaniuk a kedvenceiket, hogy tudták volna, melyik kép melyik telefonnal készült. A teszt során 14 különböző nappali fotót használtak fel. Az eredmények magukért beszélnek: A Pixel 8 Pro 12-ből 14-szer bizonyult a legjobbnak. Az iPhone 15 Pro Max kétszer nyert, míg a Galaxy S23 Ultra sajnos egyszer sem.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra

A Pixel 8 Pro fotói kiemelkedtek a részletekben, a széles dinamikus tartományban és a kellemes színekben. Az iPhone közel járt hozzá több tesztben, de a Samsungot a túltelített színek és a túlzott élesség miatt nem értékelték túl jól.

iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro Max

Aki a legjobb fotóminőségre vágyik telefonon, annak jó választás lehet a Pixel 8 Pro. Magyarországról is rendelhető az Amazon.de-ről, ahol a szállítás gyors, a garancia megbízható, ráadásul az ára is elég jó, jelenleg 1129 euró (kb. 419 000 Ft).

Itt hagyom nektek az egész összehasonlítást, és megkérdezném: ti melyiket választottátok volna?