A Samsung MI (mesterséges intelligencia) újdonsága, amely idén mutatkozott be a Galaxy S24-es sorozatban, hamarosan szélesebb körben is elérhetővé válik. Ezzel a lépéssel a vállalat nem csak a legfrissebb modelljeit kívánja vonzóbbá tenni, hanem meglévő felhasználóit is bevonja az innovációk világába. A Galaxy MI, ami egy átfogó kifejezés minden MI-alapú funkcióra a Samsung készülékeken, a mindennapokat hivatott produktívabbá, értelmesebbé és szórakoztatóbbá tenni.

A frissítés, amely a One UI 6.1 verziójával érkezik, elsősorban a 2023-as zászlóshajó eszközöket célozza, mint például a Galaxy S23 sorozat, a Galaxy Z Fold 5, a Galaxy Z Flip 5, és a Galaxy Tab S9 modelleket. Ezzel a Samsung egyértelmű jelzést küld a felhasználóinak: a cég elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiai fejlesztéseket mindenki számára elérhetővé tegye, nem csak az új készülékeket választóknak.

A Galaxy MI nemcsak a Samsung legújabb zászlóshajóiban, hanem a korábbi modellekben is új lehetőségeket nyit. Az élő szöveg- és hívásfordítástól kezdve az intelligens összefoglalókon át a hangfelvételek átiratáig és összegzéséig számos új funkció válik elérhetővé. Ezek a fejlesztések jelentős mértékben gazdagítják a felhasználói élményt, lehetővé téve például a fotókon való objektummanipulációt vagy az azonnali Google kereséseket egy egyszerű mozdulattal.

Ha valaki a fent említett eszközök egyikének tulajdonosa, hamarosan értesítést kap a One UI 6.1 frissítésről. Bár az újdonságok nem lesznek azonnal minden országban elérhetők, a következő két héten belül mindenki számára hozzáférhetővé válnak ezek a forradalmi MI funkciók. Ez a frissítés ígéretes lépés a Samsung részéről, amellyel még inkább megkönnyíti és személyre szabja a technológia mindennapi használatát.