A POCO új zászlóshajója, a F6, szemet gyönyörködtető specifikációkkal érkezik, amelyek között kiemelkedik a 1.5K felbontású OLED kijelző, a 90W-os gyorstöltés és egy 50 MP-es Sony IMX882 szenzorral felszerelt kamera. Ez a kombináció azt sugallja, hogy a POCO F6 nem csupán egy átlagos készülék lesz, hanem egy olyan eszköz, ami kiválóan alkalmas a multimédia tartalmak fogyasztására és a mindennapi használatra, a magas teljesítményű Snapdragon 8s Gen 3 lapkával párosítva.

Új csúcsmodell a láthatáron: POCO F6 1.5K kijelzővel és ultra gyors töltéssel

Egyes tippelők szerint a POCO F6 valójában a Redmi Note 13 Turbo újramárkázott változata lesz, ami még Kínában sem debütált. A készülék ígéretes adatlapja magában foglal egy OLED panelt, amely legalább 6.7 colos mérettel büszkélkedhet, és egy előlapi 20 MP-es selfie kamerát, míg a hátlapon egy 50 MP-es főkamera található a Sony IMX882 szenzorral.

POCO F6

A 5000 mAh kapacitású akkumulátor és a 90W-os gyorstöltési képesség biztosítja, hogy a készülék sosem hagy cserben intenzív használat során sem. Ezek a specifikációk összességében azt sugallják, hogy a POCO F6 tökéletes választás lehet azok számára, akik egy magas teljesítményű, de mégis költséghatékony okostelefont keresnek. Most már csak az árazás maradt kérdéses, ami végül is döntheti el, hogy a POCO F6 valóban megéri-e az árát.

A globális piacra való belépése előtt várhatóan először a Redmi Note 13 Turbo mutatkozik be Kínában, utána pedig a POCO F6 követi a lépéseit, valószínűleg a POCO X6 társaságában.

POCO F6 szpecifikációk

  • Kijelző: 1.5K felbontású OLED, legalább 6.7 hüvelyk
  • Lapka: Snapdragon 8s Gen 3
  • Előlapi kamera: 20 MP
  • Hátsó kamera: 50 MP Sony IMX882 szenzor
  • Akkumulátor: 5000 mAh
  • Töltés: 90W gyorstöltés