Az idei év során a Google Kapcsolatok alkalmazás több frissítést kapott, köztük jelentősebb változásokat is. Most egy új funkcióval bővült az alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy telefonhívások alatt lássuk az időjárási információkat, az adott illető tartózkodási helye szerint. Emellett megjelenítésre kerül a helyi idő is. Alább olvashatsz a részletekről.

Tartsd szemmel az időjárást telefonálás közben - a Google Kapcsolatok új frissítése segít ebben

Fontos megjegyezni, hogy a felhasználók magánéletének védelme nem sérül meg ezen lehetőség használatakor, mivel az információk az általunk megadott helyszínek alapján kerülnek megjelenítésre. Tehát, ha rokonaink vagy barátaink más városban élnek, hozzárendelhetünk egy címet az adott kapcsolathoz. Így az időjárási információk és a helyi idő megjelennek, amikor hívást fogadunk vagy kezdeményezünk az adott személyhez.

Az információk megjelennek mind a hívás képernyőjén, mind az értesítési területen. Néhány változás is észlelhető az interfészen: a kapcsolatok profilképei most kerekítettek, a gombok pedig átkerültek a tetejére a hívások alatt. Emlékeztetnénk, hogy a “Google Kapcsolatok” alkalmazás előre telepítve található a Pixel, Motorola és ASUS telefonokon, amelyek közel azonosak a tiszta Android verzióval.

Az alkalmazás ingyen letölthető a Google Play áruházból bármely olyan okostelefonra, amelyen Android rendszer fut. Az alkalmazást itt találhatjátok.