A Realme hamarosan bejelenti új, középkategóriás telefonját. A GT Neo 5 SE modellről már néhány részletet tudunk, hiszen már felbukkant a MIIT, 3C és TENAA adatbázisokban. Azonban ma az AnTuTu benchmark alkalmazásban is feltűnt, és megnézhetjük a telefon által elért hatalmas pontszámot az új Snapdragon 7+ Gen 2 lapkával.

Az AnTuTu listájának megfelelően, ez az új középkategóriás CPU 1.009.127 pontot ért el. Ez az első alkalom, hogy egy középkategóriás lapka átlépte az 1 millió pontot a benchmark alkalmazásban. További részleteket is megtudtunk a telefonról: az új lapka mellett a telefon 16 GB RAM LPDDR5x memóriával és 1 TB UFS 3.1 tárhellyel rendelkezik, és Android 13 fut rajta.

Realme GT Neo 5 SE - Új középkategóriás telefon érkezik hamarosan

Emellett információk állnak rendelkezésünkre a telefon kijelzőjével kapcsolatban is. Ez egy 2772 x 1240 pixeles kijelző, 120Hz-es frissítési rátával. A szivárgások szerint ez egy gamer-központú telefon lesz, ami mégis megfizethetőbb lesz.

A telefon OLED kijelzőjének átlós átmérője 6,74 hüvelyk, a telefon hátulján pedig egy 64 MP-es fő szenzor, egy 8 MP-es ultrawide és egy 2 MP-es makró szenzor található. Az előlapon egy 16 MP-es kamera szolgál a selfie-fotók készítésére. A telefon akkumulátora 5500 mAh-s, és támogatja a 100W-os vezetékes gyorstöltést.

Még nem világos, hogy a Realme GT Neo 5 SE elérhető lesz-e globálisan, de a Xiaomi Redmi Note 12 Turbo bejelentése hamarosan itt van, március 28-án. Ez a modell világszerte POCO F5 5G néven jelenik majd meg, és állítólag az új, erős Qualcomm CPU-val rendelkezik. Így akár, ha nem is jön el a Realme GT Neo 5 SE, hazánkban megérkezik egy POCO telefon az új erős CPU-val.