Több mint egy év telt el azóta, hogy a OnePlus belépett a táblagépek piacára a OnePlus Pad modellel. Most pedig közeledik a következő generáció, a OnePlus Pad 2, amely erőteljes hardverrel érkezik. A GeekBench tesztjei alapján már ismerünk néhány részletet az új zászlóshajóról.

Erős hardver és teljesítmény

Erős hardverrel érkezik a OnePlus Pad 2: Snapdragon 8 Gen3 és 8 GB RAM
Erős hardverrel érkezik a OnePlus Pad 2: Snapdragon 8 Gen3 és 8 GB RAM

A GeekBench tesztek szerint a OnePlus Pad 2 (sorozatszám: OnePlus OPD2402) a Snapdragon 8 Gen3 processzorral érkezik, amely 8 GB RAM-mal és Android 14 operációs rendszerrel működik. A single-core teszten 2103 pontot, míg a multi-core teszten 6297 pontot ért el, ami lenyűgöző teljesítményt ígér.

Lehetséges további specifikációk

Bár hivatalos specifikációk még nem állnak rendelkezésre, a pletykák szerint a OnePlus Pad 2 az OPPO Pad 3 rebrandingje lehet. Az OPPO Pad 3 jellemzői között szerepel a Snapdragon 8 Gen3 processzor, akár 16 GB RAM, 512 GB tárhely, és egy 12.1 hüvelykes IPS LCD kijelző. Az akkumulátor kapacitása 9510 mAh, 67W-os gyorstöltéssel, valamint egy 13 MP-es hátsó és egy 8 MP-es előlapi kamera.

Ár és elérhetőség

A OnePlus Pad 2 várhatóan hamarosan megjelenik, de az áráról és pontos megjelenési dátumáról egyelőre nincs információ. Az előző modell alapján azonban várható, hogy versenyképes áron lesz elérhető Európában.