A OnePlus legújabb termékbemutatóján több új eszközt is leleplezett, köztük a OnePlus Tablet Pro-t és a OnePlus Watch 2C-t. Az új táblagép Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel rendelkezik, és valószínűleg OnePlus Pad 2 néven lesz elérhető a nemzetközi piacokon. Az új OnePlus Watch 2C iOS támogatást és új dizájnt kapott, ára körülbelül 247 USD (kb. 91 000 Ft).

A OnePlus Tablet Pro

OnePlus Tablet Pro
OnePlus Tablet Pro

A OnePlus Tablet Pro kínai változata nem változott a dizájn tekintetében, megegyezik a korábbi OnePlus Pad modellel, és két színben, „Space Gray” és „Khaki Green” változatban kapható. Az új táblagép különböző memóriakombinációkban érhető el, a legnagyobb változat 16GB RAM-mal és 512GB tárhellyel rendelkezik. Az eszköz különlegessége a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset, amely jelentősen javítja a teljesítményt és az akkumulátor élettartamát. Az új táblagép 11,6 hüvelykes, 144Hz-es kijelzővel rendelkezik, ami kiváló játékélményt nyújt.

OnePlus Tablet Pro

Az új OnePlus Watch 2C

OnePlus Watch 2C
OnePlus Watch 2C

A OnePlus Watch 2C hasonló a nemzetközi piacon már ismert OnePlus Watch 2-höz, de az új változat támogatja az iOS eszközöket és két digitális koronával rendelkezik. A OnePlus Watch 2C az új Snapdragon W5 Gen 1 chipet használja, és minden alapvető egészségügyi és fitnesz funkcióval rendelkezik. A Watch 2C 1799 jüanba kerül, ami körülbelül 247 USD (kb. 91 000 Ft), így olcsóbb, mint a nemzetközi piacokon elérhető Watch 2.

OnePlus Watch 2C

További bemutatott eszközök

OnePlus Ace 3 Pro
OnePlus Ace 3 Pro

Az eseményen bemutatták még a OnePlus Buds 3 új „Khaki Green” színváltozatát és a OnePlus Ace 3 Pro okostelefont is. Az Ace 3 Pro különlegessége az új „Glacier Battery” technológia, amely négy év után is 80%-os akkumulátor kapacitást ígér.

OnePlus Buds 3
OnePlus Buds 3