Úgy tűnik, a OnePlus gőzerővel dolgozik a következő generációs vezeték nélküli fülhallgatóján, a OnePlus Buds Pro 3-on. Az általunk átnézett dokumentáció alapján a Buds Pro 3 fekete, arany és zöld színekben lesz elérhető, bár ezek az árnyalatok piacról piacra változhatnak.

A OnePlus az előző fülhallgatóival, mint a OnePlus Buds Pro, a Buds Pro 2 és a Buds 3, már bizonyított. A Buds Pro 3 valószínűleg a korábbi modellek sikeres funkcióit örökli, beleértve az equalizer támogatást, a viselésérzékelést, a Fast Pair-t, a Dolby Atmos-t és a Zen Mode Air-t. További várható funkciók közé tartozhat a kettős eszközkapcsolat, a kamera-zár támogatás és akár a fejhallgató felvétel is. A térbeli hangzás fix és fejkövető verziói is szerepelhetnek a kínálatban.

A név alapján a Buds Pro 3 a Buds Pro 2 utódja lesz, és a OnePlus prémium audio élményét fogja nyújtani. Az ár és a pontos megjelenési dátum még ismeretlen, de a dizájn valószínűleg marad a jól bevált szárdizájnnál, amely eddig sikeres volt a OnePlus számára.

A OnePlus Buds Pro 2 technikailag fejlettebb a OnePlus Buds 3-nál, de a gyakorlatban a különbségek elenyészőek. A Buds Pro 2 jobb hangminőséget, mikrofont és aktív zajszűrést (ANC) kínál, míg a Buds 3 is közel áll ezekhez a tulajdonságokhoz. A Buds Pro 2 olyan extrákat nyújt, mint a vezeték nélküli töltés, a Dolby Atmos és a fejkövető térbeli hangzás.

A Buds 3 érintésvezérlését jobban kedvelem, mint a Buds Pro 2 nyomásérzékeny vezérlését, különösen a hangerőszabályozó gesztust, amely a Buds Pro 2-nél hiányzik. Kíváncsian várjuk, hogy a OnePlus milyen irányba halad a Buds Pro 3-mal.