Az MWC 2023-on bemutatott OnePlus 11 Concept világító hátlappal és fejlett hűtéssel nem elég a OnePlus számára. Már készül az új OnePlus 11 Special Edition, amelynek hátulján egy “korábban soha nem látott anyagot” ígérnek.

Egyelőre a termék a kínai Weibo (1, 2) közösségi oldalon jelent meg, ahol az OnePlus China elnöke, Li Jie több előzetes képet is megosztott. “Példátlan anyagokat és különleges kidolgozást” ígérnek, amely minden egyes telefont egyedivé tesz. A telefon egy kép mellett jelenik meg, amely a Jupiter bolygót ábrázolja, ami egy űrbeli témára utalhat.

A Digital Chat Station nevű szóbeszéd-forrás szintén a Weibón osztotta meg, hogy az új OnePlus 11 egy speciális anyagot használ a hátoldalán, ami iparági újdonságként a telefon érintésekor mindig hidegnek érezhető. Ha engem kérdeznek, márványra emlékeztet, bár ennek kicsi az esélye. Vannak olyan források, amelyek szerint színváltós anyagról van szó, ami emlékeztet a néhány évvel ezelőtti OnePlus elektrokromatikus üveg koncepciójára.

Ha az OnePlus komolyan veszi a “speciális anyagok” kérdését, akkor a Földre hullott meteoritok darabjait is felhasználhatják, ahogyan a Caviar vállalat teszi, amikor nagyon drága telefonokat tuningol. Ön szerint milyen anyagról lehet szó?