A nemzetközi piacot szem előtt tartva, az OPPO legújabb fülhallgatóját, az Enco Air3 Pro-t bemutatták, mely aktív zajszűréssel készült. Kezdetben csak Indiában érhető el a modell, de várhatóan hamarosan máshol is hozzáférhetővé válik.

OPPO Enco Air3 Pro

Ezek a fülhallgatók valódi vezeték nélküli kialakításúak, füldugó formatervezéssel, amely lehetővé teszi az aktív zajcsökkentést. Dinamikus, 12,4 mm-es hangszórókkal, bambuszszálas membránnal rendelkeznek, és tiszta, éles hangzást nyújtanak. Az LDAC technológia magas felbontású akusztikát biztosít egy mélyebb hallgatási élmény érdekében. Az Enco Air3 Pro a OPPO Alive hangtechnológiát is tartalmazza, ami térbeli hangzást nyújt, amikor filmeket nézünk a telefonunkon. A Golden Sound 2.0 technológiával integrálva képes alkalmazkodni a hallójárat formájához és a felhasználó hallásához.

OPPO Enco Air3 Pro

Az Enco Air3 Pro fülhallgatók rendelkeznek a TUV Rheinland által kiadott zajszűrési tanúsítvánnyal. A termék a játékosoknak rendkívül alacsony, csupán 47 ms-os késleltetést ígér, és a Bluetooth 5.3 támogatás is megtalálható benne. Egy töltéssel a fülhallgatók 7 órányi használatot garantálnak, de a töltőtokkal együtt a teljes üzemidő akár 30 órára is növelhető. A gyors töltés funkcióval már 10 perc alatt 2 órányi lejátszás érhető el. A hívások minőségét pedig a DNN Noise Cancellation technológia javítja, ami tovább finomítja a zajszűrést.

OPPO Enco Air3 Pro

Az fülhallgató továbbá rendelkezik IP55 tanúsítvánnyal, amely víz- és porállóságot biztosít, támogatja a Google Fast Pair-t és kompatibilis a HeyMelody alkalmazással. Talán a legfontosabb jellemzője, hogy képes akár 49 decibel mértékű zajt is kiszűrni.