A vivo V29-nek elméletileg a selfie telefonok következő nagy neveként kellene megjelennie a vivo V21, V23 és V25 után, és ma érkezett hír, hogy elnyerte az FCC tanúsítványt. Ez a tanúsítvány az amerikai hatóságtól származik, amely minden eszközt jóváhagy a piacra kerülés előtt.

vivo V29 5G

A telefon bekerült az FCC adatbázisába, ahol bemutatásra került a telefon alkatrészei és a 4505 mAh-s akkumulátor, melyet 80W-on töltenek. Az eszköz korábban megjelent más hatóságok, mint a SIRIM és az NBTC adatbázisaiban is. Az FCC-nél a telefon a V2250 kódnevet viseli, és az adatbázis azt mutatja, hogy a készülék támogatja a 4G-t és a 5G-t, valamint a Bluetooth 5.2-t és az NFC-t.

vivo V29 5G akkumulátor

További információk szerint a vivo V29 hosszúkás OLED képernyővel rendelkezik, 6,7 hüvelykes képátlóval, Full HD+ felbontással és 120 Hz-es frissítési sebességgel. Belül egy Qualcomm Snapdragon 778G+ lapka dolgozik, 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. Az eszköz Android 13 rendszert futtatja a saját Funtouch OS 13 interfésszel, ami néhány országban az Origin OS lesz.

A vivo V29 5G állítólag 64MP-es főkamerával jön, amely optikai stabilizációt tartalmaz. Még nem tisztázott, milyen selfie kamerát fog használni a készülék, miután a vivo V sorozat korábban olyan funkciókat vezetett be, mint a két előlapi kamera, az autofókusz, a 4K videofelvétel, sőt az optikai stabilizáció és a vaku.