A technológia világában a változás az egyetlen állandó. Az Apple sosem ismeretlen ezen a területen, és a 2023-as év sem kivétel. Az idei évben a vállalat “Ultra” nevű új modellt vezet be az iPhone sorozatba, ami titán kerettel, fejlett zoom funkciókkal és számos más újítással érkezik.

Lewis, az Unbox Therapy-tól, az egyik legújabb videójában bemutatta a CAD alapján készült iPhone 15 Ultra makettjét. Az új modell mérete és formája hasonló az elődéhez, az iPhone 14 Pro Maxhoz.

Az első feltűnő változás, hogy a telefon alján már nem a megszokott Lightning port található, helyette az USB-C csatlakozót helyezték el. Az új modell mérete és formája hasonló az elődéhez, de a solid state gombok hiányoznak. A hírek szerint az Apple ezt az ötletet elvetette. Az eszköz élei továbbra is laposak, de a keret kerekített, hogy kényelmesebb legyen a használata.

Az iPhone 15 Ultra egy prémium kategóriás okostelefon, és ezt a kijelző körüli vékony keret is mutatja. Ez a keret még keskenyebb, mint az előző modellé, ami tovább erősíti a termék minőségi megjelenését.