Az OPPO ebben az évben hozta el Európába az új Reno10 okostelefon-sorozatát. A középkategóriás modellek különösen a selfie-kre és portréfotózásra fókuszálnak, emellett pedig 2x-os optikai zoomot kínálnak. A telefonok már egy ideje elérhetők a piacon, és most az innovációért járó díjat is megkapták az “EISA Consumer Smartphone 2023-2024” kategóriában az OPPO Reno10 Pro által.

Az OPPO negyedszer díjazva az EISA által, ezúttal a Reno10 Pro modellért

Az OPPO már a negyedik évben egymás után kapja ezt a díjat, és ezúttal a nemrég bemutatott Reno10 Pro modellért nyerték el. A díjat az Expert Imaging and Sound Association (EISA) adta át, amely a világ 59 legismertebb fogyasztói elektronikai kiadványát tömöríti. A díj odaítélésénél az EISA szakértői kiemelten értékelték a telefon 120 Hz-es frissítési rátával rendelkező, ívelt OLED kijelzőjét, akár 12 GB RAM-ot és a Snapdragon 778G lapkát.

A telefon ezen tulajdonságai révén remekül megállja a helyét a legújabb, igényes játékokkal szemben is. A 4600 mAh-s akkumulátor is nagy előny, különösen mivel 80W-os töltővel gyorsan tölthető. A telefon három minőségi kamerával is büszkélkedhet: egy 50 MP-es főkamerával optikai stabilizátorral, egy 32 MP-es telekamerával 2x-os optikai zoommal, és egy 8 MP-es ultrawide kamerával.

Az OPPO Reno10 Pro azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kiemelkedő portréfotózási élményt kínáljon. Ennek érdekében számos szűrő és beállítás is rendelkezésre áll. A telefon továbbá rendelkezik egy 32 MP-es RGBW szenzorral ellátott szelfikamerával is, ami képes 4K videofelvételek készítésére. Magyarországon az okostelefon 252 990 Ft-tól kapható, és az Alza.hu webáruházban is megrendelhető.