Az Amazfit T-Rex Ultra megjelenésével úgy tűnik, az Apple Watch Ultra komoly versenytársakkal kell szembenéznie, mint például a Huawei Watch Ultimate és a frissen bejelentett Amazfit óra.

Az Amazfit T-Rex Ultra lenyűgöző akár 20 napos üzemidővel érkezik.

Egy GPS-t is tartalmazó okosóráról van szó, amely a legmasszívabb kivitelben kerül piacra az Amazfit által eddig megjelent eszközök közül. Azok számára készült, akik sok időt töltenek a szabadban, és 316L rozsdamentes acél házzal rendelkezik. Iszapban és akár mínusz 30 Celsius-fokon is képes működni. Az 1,39 hüvelykes AMOLED kijelzője ultrafényes, akár 1000 nites fényerőt is elérve napfényben.

Az Amazfit GPS-pozicionálással és pontos navigációval büszkélkedik, még sűrű növényzettel borított területeken is. Letölthető offline térképek és importált útvonalak használata is lehetséges az eszközön. Az óra több mint 160 sportmódot kínál, szárazföldön, vízben és levegőben egyaránt, beleértve ejtőernyős ugrást és szabadmerülést is.

A Zepp Coach segítségével testre szabhatod az edzéseidet, és nyomon követheted az izomgyakorlatokat. Még adatmegosztásra is lehetőség van más fitneszalkalmazásokkal és a GoPro kamerával való összekapcsolásra.

Az óra további csatlakozási lehetőségeket kínál pulzusmérő szíjakhoz, szívmonitorozó eszközökhöz és pulzoximéterekhez. A Wi-Fi 2,4 GHz, Bluetooth 5.0 BLE, 10 ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, és pánt nélkül 89 grammot nyom. Az 500 mAh-s akkumulátor gondoskodik az energiaellátásról. A termék fekete és “Sahara” színben kapható, és 400 euróba kerül (kb. 155.000 Ft).